Veganskt smink – Lista på butiker & märken

Veganskt smink ökar i popularitet. Allt fler vill göra ett medvetet sminkval och välja veganska skönhetsprodukter. Veganskt smink är ett hållbart alternativ både för din hy och för miljön. Sminket innehåller bara ekologiska och naturliga ingredienser som är framtagna på ett etiskt sätt. I sammanställningen nedan listas både näthandlare och veganska sminkmärken. Här kan du hitta all typ av vegansk smink (till exempel en vegansk mascara).

Köp veganskt smink på nätet

Beställ hem smink på nätet från dessa välkända och pålitliga e-handlare.

Eleven.se

Eleven är en hemsida som har ett bra utbud av veganskt smink. Eleven har bland annat en egen kategori om deras vegansk makeup. Där kan du läsa mer om naturliga produkter från olika märken. De har också en kategori för sitt ekologiska sortiment där du kan bläddra bland olika sorters smink.

Fördelar

  • Stort veganskt sortiment
  • Intressanta artiklar
Kom till Eleven.se

Lyko.se

Lyko är en av de kändaste och bästa sminkbutikerna. Här finns det massvis av veganska produkter till bra priser. Välj bland kategorierna Makeup, Hudvård, Hårvård och Övrigt i deras veganska skönhetsdel. Här finns all information du behöver.

Många besökare uppskattar topplistan som visar de populäraste produkterna bland veganskt smink just nu. Med ett enormt utbud och utförliga produktbeskrivningar har Lyko blivit en av svenskarnas favoritbutiker när det kommer till veganskt smink.

Fördelar

  • Låga priser
  • Enormt utbud
Kom till Lykos veganska skönhetsdel

Kicks.se

Kicks har ett brett utbud av veganskt smink. Här kan du hitta populära sminkmärken som Urban Decay, bareMinerals, Lumene och Anastasia. De veganska produkterna kan enkelt sorteras utifrån dina specifika kriterier. Ställ in din sökning på Hudtyp, Egenskap, Finish, Färg eller någon annat attribut du är ute efter.

Priserna är låga och hos Kicks får du fraktfritt över 99 kr. Det finns ofta många specialerbjudanden för Kicks medlemmar. Ett tips är därför att skriva upp sig på medlemslistan.

Fördelar

  • Lättnavigerad sortering
  • Bra specialerbjudanden
Kom till Kicks veganska avdelning

Veganska sminkmärken

Veganska sminkmärken är vinnarna när konsumenter gör allt mer medvetna smink-val. Här kommer exempel på populära veganska sminkmärken.

Isadora

Isadora är ett svenskt sminkföretag med över 30 års erfarenhet av sminkbranschen. De har flera produkter som är veganska och cruelty free i sortimentet.

Nyx

Nyx är ett välkänt sminkmärke världen över. De kommer från Los Angeles och har ett stort utbud av produkter som är 100 % veganska.

Inika Organic

Inika Organic är ett skönhetsmärke från Australien som lockat många veganer genom åren med sitt stora veganska sminkutbud.

LA Girl

LA Girl har funnits sedan 1985. Vi kan lugnt konstatera att de är experter på skönhetsprodukter som garanterat är cruelty free.

elf

Elf är ett sminkvarumärke som du kan hitta i hela världen. Produkterna är veganska och det finns inga skadliga ingredienser i produkterna.