Varumärken

Är Make Up Store veganskt?

makeupstore veganskt cruelty free smink

Make Up Store är cruelty-free

Make up store har varit ett av de snabbast växande make-up företagen som erbjuder bra smink till bra pris. Märket är svenskt och finns inte bara längre i skandinavien utan används av make-upartiser runt om i världen. De har sedan de startade alltid varit cruelty-free och förhoppningsvis blir snart make up store veganskt. De jobbar kontenuerligt mot att byta ut alla animaliska ingredienser mot veganska alternativ.

I sitt sortiment har de otroligt mycket produkter och en stor del av deras sortiment är redan veganskt vilket är toppen, att man dessutom direkt på hemsidan kan sortera på vilka produkter som är veganska underlättar en hel del. Att handla cruelty-free smink ska aldrig vara svårare än att handla produkter som innehåller ingredienser som kommer från våra djurvänner. 

Certifieringar

Varumärket är inte certifierat av några officiella organisationer, men märket är cruelty-free och testar inga av sina produkter eller ingredienser på djur.

  • Cruelty-free
  • Säljer inte i Kina
  • Möjlighet att sortera fram veganskt smink på hemsidan
  • Inte 100% veganskt

Handla Make up store hos Beauty Bargain!

Fri frakt vid köp över 100 kr med koden FRIFRAKT100XX! 

Veganskt smink från Make Up Store som vi älskar

Make up store blotting powder
Vi blev så glada när vi insåg att Make up stores blotting powder är veganskt! Perfekt att ha med sig i handväskan under dagen eller under en kväll ute då den enkelt tar bort överflödigt fett i ansiktet. 
Rouge i vår favoritnyans – ”fresh”!
Make up stores veganska rouger finns i många nyanser men vår favorit är helt klart ”fresh”. Passar året om och till de flesta hudtoner. Lägger sig naturligt och får dig att se piggare ut!
Äntligen en bra vegansk bronzer!
När det kommer till bronzer vill vi aldrig behöva kompromissa, den ska ge ett härligt glow och hålla hela dagen – givetvis utan oranga toner som fläckar sig desto mer timmarna går. Denna bronzer uppfyller inte bara alla våra krav, utan även alla våra veganska bronzer-drömmar!

Köp Make up store's produkter hos Åhlens:

Är Make Up Store veganskt? Varumärken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *