Smink Varumärken

Är CAIA veganskt?

caia cosmetics veganskt

Är CAIA veganskt?

Den populära influencern Bianca Ingrosso startade sitt sminkmärke CAIA Cosmetics 2018 och har sedan dess sålt som smör. Därför undrar såklart många – är CAIA veganskt?

Tyvärr kan vi efter lite grävande berätta att allt från CAIA inte är veganskt. Däremot är alla produkterna cruelty-free och varken ingredienser eller produkter testas på djur. CAIA säljer inte via återförsäljare utan endast från sin egen svenska sida. CAIA Cosmetics är starka motståndare till djurförsök och våra produkter säljs inte på några marknader som kräver att de testas på djur. 

Certifieringar

Varumärket är inte certifierat av några officiella organisationer, men märket är 100% cruelty-free.

  • Har veganska produkter
  • Cruelty-free
  • Säljer inte i Kina
  • Verkar inte vara ekologiskt

Vad använder Bianca Ingrosso för smink?

Tittar man på hennes instagramkonto så kan man se att sen Caia Cosmetics lanserades så använder Bianca Ingrosso det sminket till en stor del. Men som Biancas stora följarskara vet om så är hon otroligt intresserad av skönhetsprodukter och make-up och använder en hel del olika produkter från olika prisklasser. 

Nordicfeel har Bianca samlat sina skönhetsfavoriter så undrar man vilket smink använder Bianca Ingrosso kan man antingen kika igenom hennes youtubekanal eller kolla på Nordicfeels sammanställda lista! 

Veganska produkter från CAIA

Alla röda läpptift
Alla läppennor 
Paletterna Sassy & Classy
caia veganskt smink caia cosmetics

 

 
Alla sminkborstar
Flytande läpsstift i färgerna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *