Hudvård

Brun utan sol tips – vi testar vegansk brun utan sol!

vegansk brun utan sol tips

I mörka tider längtar många till sommaren och brunbrända ben. Därför är det populärt att applicera brun utan sol under vinterhalvåret för att känna sig lite extra fräsch med en snygg fuskbränna. Vissa väljer istället att gå till en salong och göra en spray-tan, det kan ge ett längre och mer hållbart resultat men kostar också därefter. 

Att få till en fräsch och somrig bränna hemma är både enkelt och billigt. Idag finns det en mängd olika märken att välja ifrån om man vill köpa vegansk brun utan sol. Vi har i vårt test prövat ett par olika och det de framförallt har gemensamt är bra priser och såklart att alla är cruelty-free och 100% veganska. 

Brun utan sol tips – att tänka på inför applicering

Våra brun utan sol tips är för dig som önskar att få till ett bättre och mer hållbart resultat hemma. Det allra första man bör göra inför applicering av brun utan sol är att skrubba huden ordentligt. Allra bäst gör du detta med en ordentligt skrubbvante och en skön bodyscrub. Vi tycker om att lyxa till det med fräscha dofter av körsbär eller kokos. Visste du att samtliga produkter från Treaclemoon är veganska och finns att köpa hos Lyko

Vegansk brun utan sol från Ecococo!

vegansk brun utan sol tips

Knepen för att lyckas med brun utan sol

När du noga skrubbat bort alla döda hudceller från kroppen är det dags att plocka fram din brun utan sol! Om man inte skrubbar kroppen innan man använder brun utan sol riskerar man att resultatet blir fläckigt och hållbarheten blir kortvarig. Vid applicering bör du använda en brun utan sol handske för ändamålet. Det finns en hel del olika på marknaden, de billigaste varianterna håller sällan mer än bara någon gång och det finns risk att de läcker in brun utan sol på händerna. Vi föredrar Ida Wargs brun utan sol vante då resten av hennes varumärke är veganskt.

Applicera brun utan sol med handske i cirkulära rörelser över hela kroppen. Om man är en nybörjare kan det vara bra att använda en BUS med lite färg i och inte en som blir genomskinlig på kroppen då ser man enkelt vart man har missat. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *