Tutorials

Färga ögonbrynen hemma: Steg för steg guide!

färga ögonbrynen hemma enkelt guide

Att färga ögonbrynen har blivit populärt hos många. Det ger en känsla av att se sminkad ut utan att behöva anstränga sig det minsta. Att färga ögonbrynen hemma är någonting fler och fler väljer att göra eftersom att det är både tidseffektivt och prisvärt. Eftersom man kan färga ögonbrynen hemma slipper man ta sig till en salong och betala dyra pengar för samma behandling. Med vår guide kommer du lyckas färga dina ögonbryn hemma utan några som helst problem! 

Produkter för attt färga ögonbryn hemma
Bäst i test

När vi färgar våra ögonbryn hemma finns det endast två produkter vi kan tänka oss att använda. Det är RefectoCil’s veganska ögonbryns färg eller Depends veganska ögonbrynsfärg. Vi har testat många andra men deras ögonbrynsfärg är bäst i test. 

Förutom att båda dessa ögonbrynsfärger är veganska är hållbarheten jättebra. Du slipper lägga ner tid på att färga ögonbrynen allt för ofta!

Båda varumärkena säljer ögonbrynsfärgningen i flera olika nyanser. Hitta den som passar dig bäst och som matchar ditt hår.

Guide till att färga ögonbrynen hemma

Genom att följa dessa enkla knep och råd kommer du bespara dig massvis med tid och alltid lyckas med dina nya snygga bryn! 

Steg 1:  Med läppsyl eller lotion kan du göra dig själv en mall runt ditt ögonbryn, då detta kommer skydda huden utanför ögonbrynen att färgas av ögonbrynsfärgen. Enklast tycker vi är att applicera skyddet runtomkring med en tops.

Steg 2: Blanda och applicera färgen enligt bruksanvisningen. Håll noga koll på tiden så att du inte råkar få ett mörkare resultat än vad du tänkt dig. Vid applicering rekommenderar vi att du använder en liten snedskuren borste för att enklare kontrollera appliceringen av färg. När du applicerar i början på ögonbrynet, närmast näsan, ta mindre färg för att mer naturligt resultat. 

Steg 3: Tvätta bort färgen när du börjar känna dig nöjd och njut sedan av din fräscha naturliga look! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *