Övrigt

Vegansk innehållsförteckning – såhär kollar du en produkt snabbt

vegansk innehållsförteckning

För ett otränat öga kan det vara svårt att läsa av en innehållsförteckning snabbt och effektivt. Många av de ämnen man som vegan vill undvika heter oftast långa, krångliga saker som kan vara svåra att känna igen. I vissa fall finns en del ingredienser både som animaliska och som syntetiska och det kan verkligen vara svårt att veta skillnaden. 

Det finns många bra forum att kolla upp produkter eller varumärken på om man har svårt att tyda en innehållsförteckning. Facebookgrupper är ett effektivt sätt att kommunicera med likasinnade veganer och snabbt få svar på hurvida en produkt är 100% vegansk och cruelty-free eller inte. 

Men, vi vill varmt rekommendera denna webbplats där du under din shoppingrunda oavsett om det är online eller i butik kan snabbt och enkelt klistra in alla ingredienser i en produkt och få svar på om det är en vegansk innehållsförteckning eller inte! 

Använd webbplatsen för att ta reda på hur olika produkter ”ligger till”. Börja med att surfa till din produkt och leta upp innehållsförteckningen. Kopiera och klistra in i sökfältet och klicka sök. Fungerar klockrent!

(1) Comment

  1. I adore this site – its so usefull and helpfull.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *